LVI- urakointi

Olemme erikoistuneet omakotitalojen avaimet käteen -periaatteella tehtävään LVI-urakointiin, sisältäen tarvittaessa myös LVI-suunnittelun. Kauttamme hoituvat kaikki muidenkin kohteiden LVI-työt kokonaisvaltaisesti.

LVI-japexit logo

Lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmien asennus ja huolto

Olemme talotekniikan täyden palvelun talo. Tarjouksesta toteutukseen ja aikataulutettuna. Kaikki yhdellä sopimuksella ja yhdestä paikasta. Selkeä ja luotettava vaihtoehto.

Lämmitysratkaisut

Kiinteistöjen energianratkaisut. Ilma-vesilämpö-pumput, maalämpö-järjestelmät ja poistoilmalämpö-pumput.

Käyttövesiputki- remontit

Ennaltaehkäise vesivahingon riski käyttövesiputkien remontilla. Kun putkiston ikä ylittää 25 vuotta alkaa putkiremontti olla käsillä. Elinkaari riippuu putkien materiaalista, rakennustavasta ja alueen vedenlaadusta. Pyydä ilmainen kartoituskäynti!

Ilmanvaihto

Lämmöntalteenotto ja viilennysratkaisut. Vietämme 90% ajastamme sisätiloissa, joten raikas ilma on tärkeimpiä asioita terveytemme kannalta. Huomaamattomasti toimiva ilmanvaihtojärjestelmä on hiljainen, kuluttaa vähän energiaa ja pitää huoneilman raikkaana. Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan ilmanvaihtojärjestelmän, jossa huomioidaan rakennuksen ominaisuudet, käyttäjät ja käyttötarkoitukset.

Vesi- ja viemärityöt

Teemme vesi- ja viemäröintijärjestelmät taloyhtiöille, yrityksille ja yksityisille kotitalouksille. Vesi- ja viemäröintijärjestelmistä vesikalusteiden asennukseen.

Lämmitysratkaisut

Järkevillä kiinteistöjen energiaratkaisuilla säästetään selvää rahaa. Huoleton ja energiapihi lämmitysjärjestelmä on olennainen osa kiinteistöjen käyttöä. Hyvä suunnittelu ja parhaiten sopivan lämmitysratkaisun valinta on tärkeä osa kokonaisuutta.

Monipuolista LVI -huoltoa korjaus ja asennustöissä:

korjaus, huolto- ja asennustyöt

045 312 5131